dijous, 25 de juny del 2015

Els millors materials per aquest estiuEl curs escolar ha arribat a la fi i ja són aquí les esperades vacances d’estiu. Ara vénen més de dos mesos per a descansar, gaudir i, també, seguir aprenent. Dos mesos en què els coneixements adquirits durant el curs serviran perquè els nens es desenvolupin cada vegada amb més maduresa i inteŀligència.


Són molts els pares i mestres que, preocupats perquè l’estiu es pugui endur part del que han après durant el curs o perquè a l’inici del nou curs arribin prou preparats, busquen materials perquè els nens i les nenes no perdin aquests coneixements, no abandonin l’hàbit d’estudi i arribin preparats al nou curs.

Per què els materials per a les vacances que trobem en el mercat han de ser tan avorrits? Als nens i les nenes no els agraden, perquè els recorden els mateixos que ja han fet servir durant tot el curs. Necessiten materials amb els quals es diverteixin, que els motivin i amb els quals aprenguin sense cap esforç.


A Queralt Edicions, precisament, editem aquest tipus de materials i hem elaborat uns lots per a fer servir durant l’estiu, específics per a cada curs de primària i també per a la finalització de l’educació infantil.

Lots de materials compostos per lectures, en les quals es potencien valors i que són molt divertides i entretingudes per als nens i les nenes; quadernets de matemàtiques i ortografia i, també, de Lectura Comprensiva, que a part de divertir, ensenyen a comprendre.

A continuació us deixem els lots de vacances per a cada curs, clicant a la imatge podreu veure el detall de cadascun.

Material vacances infantil:Material vacances 1r curs:
Material vacances 2n curs:
Material vacances 3r curs:

Material vacances 4t curs:Material vacances 5è curs:Material vacances 6è curs:

Fent servir aquests materials durant l’estiu, garantim que els nens i les nenes es divertiran, no perdran res del que han après i arribaran més preparats a començar el pròxim curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada