dijous, 3 de setembre del 2015

Comencem un nou curs: aprenentatge de les competències bàsiques




En les circumstàncies en les quals ens trobem, on no estan clars els plans educatius que s’han d’aplicar aquest pròxim curs i que, s’apliqui quin s’apliqui, probablement no serveixi per al curs següent, amb el canvi consegüent i, per tant, amb un nou desembossament per a les famílies, Queralt Edicions us proposa que, ara més que mai, ens refugiem en l’aprenentatge de les competències bàsiques educatives.

El coneixement matemàtic i lingüístic, així com l’augment de les capacitats lectores, són fonamentals en qualsevol model educatiu.


















qualsevol docent pot aplicar l’aprenentatge de les competències als seus alumnes i n’hi ha prou perquè aquests últims adquireixin els coneixements bàsics necessaris en tota l’educació primària.



Si a això hi afegim els nostres contes:























Es poden completar perfectament tots els ensenyaments sobre les «matèries transversals» i «valors» que qualsevol pla d’estudis inclou.

Des de Queralt Edicions us convidem a conèixer i a posar en pràctica tots aquests materials que us indiquem. Els podeu veure a través de la nostra pàgina web.


O si ho preferiu, podeu soŀlicitar alguna mostra gratuïta a través del correu: queralt@queraltedicions.cat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada