dissabte, 23 de maig del 2015

L’èxit de la coŀlecció «Colors» a les fires del llibreDe mica en mica us anem explicant les nostres experiències per les diverses fires del llibre a les quals hem acudit per tota la geografia espanyola. Deixant de banda que totes han estat un èxit, amb més vendes fins i tot que a les edicions de les fires de l’any passat, avui volem fer una menció especial a la coŀlecció «Colors», que ha estat una de les que més ha agradat al públic que ens ha visitat.


Es tracta d’una coŀlecció d’àlbums iŀlustrats que té els colors com a protagonistes, en aquest cas en particular, els tres colors primaris, vermell, blau i groc, i el blanc.

Són uns contes amb unes iŀlustracions elaborades, de línies senzilles, molt atractives i plenes d’informació. I vénen acompanyades d’un text breu, escrit gairebé com si fos un poema, que serveix d’introducció per a poder explicar una infinitat de temes que es reflecteixen en la iŀlustració.
En aquesta iŀlustració, per exemple, es fa servir el color blanc per a referir-se al color de les dents, i a partir d’aquí es pot parlar d’un munt de temes, com ara: la importància de rentar-se les dents, de mantenir una higiene personal, d’establir uns hàbits i una rutina (tan bàsic en els infants), d’aconseguir que siguin autònoms en la neteja i la cura personals… I així qualsevol altre tema que us pugui evocar aquesta iŀlustració.

Us deixem un exemple de cada conte, clicant a cada portada en podreu veure una mostra.

Groc.


Blau.


Blanc.


Vermell.
Una coŀlecció de contes ideal per a llegir i ser llegits. Són molts, els pares que ens pregunten per un primer llibre per als seus fills. Aquesta coŀlecció, «Colors», és ideal per a interactuar amb els més petits, ja que, encara que no sàpiguen llegir, gràcies a la qualitat i a les atractives iŀlustracions que té, farà que els infants no puguin retirar-ne la mirada. Així, podran compartir amb vosaltres aquest màgic món de la lectura.


Què esperes per compartir amb els teus fills aquesta valuosa experiència?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada