dilluns, 11 de maig de 2015

El Ratolí Blanc ens ensenya habilitats socials
Si és cert que no hi ha un consens per a determinar quines són les habilitats socials, si que podem definir-les a través de les seves característiques comunes, com ara que es manifesten en les relacions interpersonals, són socialment acceptades, estan orientades a l’obtenció d’un reforçament positiu i són un conjunt de conductes apreses de forma natural, per tant, poden ser ensenyades.Precisament això, ensenyar habilitats socials, és el que pretenem amb la coŀlecció «Ratolí Blanc», mitjançant els quatre llibres titulats: Si us plau!, Gràcies!, Ho sento! i Te’l deixo!.

Són 4 contes presentats en un format conegut com a àlbum iŀlustrat, això significa que el format és d’una mida més gran, on les iŀlustracions cobren un protagonisme essencial.

Clicant en cadascuna de les imatges podreu veure una mostra del llibre en qüestió:

Si us plau!Gràcies!Ho sento!
Te’l deixo!
Durant les fires a les quals hem participat, a València, Barcelona, Madrid i Alcalá de Henares, entre altres, aquesta coŀlecció ha estat un èxit de vendes. Són uns contes més que apropiats per a ser contats als més petits, ja que encara que no sàpiguen llegir, poden seguir les històries per la qualitat i la quantitat de detalls que les iŀlustracions ofereixen.

A més de tenir unes precioses iŀlustracions, aconsegueixen, quan són llegits, que els infants es quedin amb els missatges que el conte desenvolupa, els qual van aprenent sense adonar-se’n, així com l’habilitat social de què tracta, i tot gaudint de la lectura.

No deixeu passar l’oportunitat d’aconseguir aquests magnífics contes! Val la pena!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada