dimarts, 4 de novembre del 2014

Els personatges de Queralt Edicions i Movember



Movember és un joc de paraules que sorgeix de la contracció de les paraules en anglès moustache, que significa ‘bigoti’, i November, ‘novembre’. Es tracta d’una campanya anual, en la qual els homes es deixen créixer el bigoti amb l’objectiu de conscienciar la societat dels problemes de salut masculina.



El seu origen el trobem l’any 2013 a Austràlia, on un grup de joves es va deixar créixer el bigoti, com a símbol de suport a un amic afligit de càncer de pròstata. Poc a poc, la fundació Movember ha anat creixent i s’encarrega de recol·lectar fons per a la investigació de malalties masculines, sobretot el càncer de pròstata i de testicles.
Sota el lema: «canviant la cara de la salut dels homes».




Des de Queralt Edicions ens unim a aquesta iniciativa mitjançant alguns dels nostres personatges per, així, conscienciar tota la societat de la importància de fer-se uns controls adequats i regulars, sobre els possibles problemes de salut específics dels homes.





En Marçal i en Serafí, els mags protagonistes del conte que ens explica els conceptes alt i baix, que trobareu a la col·lecció «Conceptes Bàsics»:





El mag Lluc, també mag i també amb un conte a la mateixa col·lecció «Conceptes Bàsics»:




En Barbut, el bruixot pelut, el conte del qual es troba dins de la col·lecció «L’Abecedari Fantàstic»:








De la mateixa col·lecció, «L’Abecedari Fantàstic», En Zètic el sabater:





I per últim, el nostre boig i divertit Genio Proscenio, protagonista indiscutible de la col·lecció «Las aventuras del Genio Proscenio», dels nostres companys Dylar Ediciones:



Tots els nostres personatges amb bigoti donant suport a la fundació de Movember.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada