dijous, 30 d’octubre de 2014

Halloween, una raó més per llegir.
La festa de Halloween, també anomenada «Nit de Bruixes», és una festa d’origen celta que se celebra el 31 d’octubre, sobretot a països anglosaxons, però que poc a poc s’ha anat introduint als països llatinoamericans i a Espanya, on coincideix amb la vigília de l’1 de novembre, coneguda com la de Tots Sants.No hi ha dubte que en la temàtica de la Literatura Infantil i Juvenil, els personatges de fantasmes, bruixes, bruixots… són d’allò més comuns i recurrents.

A Queralt Edicions, us recomanem alguns contes i llibres molt divertits sobre aquests personatges i gèneres, perquè els lectors s’hi familiaritzin i passin una nit de Halloween gens terrorífica.

Clicant sobre les imatges podeu llegir les primeres pàgines de cada títol.


PER ALS MÉS PETITS (de 3 a 6 anys): contes per a llegir o escoltar:
PER ALS JOVES (de 8 a 11 anys): llibres de misteri, aventures i humor.
L’Uf és el fantasma més trapella del País dels Fantasmes. Com que estan cansats de totes les seves malifetes, els fantasmes més grans i poderosos del país decideixen enviar-lo al món dels humans. L’Uf es pensa que li serà fàcil espantar els humans, però es trobarà algunes dificultats divertides, més que no pas serioses. Sobretot una que es diu Laia. Una obra plena d’humor i ironia, una picada d’ullet al lector, a qui captivarà, divertirà i animarà a la lectura.
En Poli sempre passa uns dies de vacances amb la seva padrina, que és la seva tia àvia. Allà es troba amb un gran amic seu. Però en aquella casa també hi viu una parenta manaire i molt antipàtica que s’ho passa bé empipant els nens. En Poli descobreix que està fent un curs de bruixa per correspondència i que vol llançar maleficis en contra d’ells. Aleshores als nens se’ls acudeix un pla


Un vell arquitecte decideix construir en secret una ciutat subterrània on s’accedeix per les línies del metro. En Santi i en Jordi, atrets per l’estrany comportament d’un veí, descobreixen la ciutat i entren en contacte amb una sèrie de personatges divertits, excèntrics i misteriosos. Mags, titelles i bestioles surten del metro com els actors d’un conte. Tota l’aventura es complica amb la investigació policial d’un comissari molt curós.


Trobareu tots aquests títols i molts més a les llibreries recomanades de la nostra web i a la nostra tenda en línia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada