dimarts, 25 de novembre del 2014

El Dia de les Llibreries



El pròxim 28 de novembre se celebra, per quart any consecutiu, el Dia de les Llibreries. Una jornada amb la qual es vol festejar que un llibre és sempre una compra perfecta per a un mateix o per a regalar i que el millor lloc on adquirir-lo és una llibreria.

Durant tot el dia es realitzaran moltes activitats a les llibreries de la CEGAL (Confederació Espanyola de Gremis i Associacions de Llibreters), adscrites per a aquest esdeveniment, que també faran ofertes de llibres amb descomptes, promocions, etc.





Des de Queralt Edicions volem aprofitar aquesta festa de les llibreries per a reivindicar el paper dels llibrers a la cultura literària. Donem suport ferventment a les llibreries petites i especialitzades, on podem anar a trobar una recomanació adequada a allò que estem buscant. Allà hi trobarem la figura del llibrer professional i no només un dependent que ven llibres.




L’experiència d’entrar en una llibreria, passejar entre els llibres, sentir-los, olorar-los, demanar consell al llibrer… és una activitat única que recomanem i que us convidem a fer amb els fills.




Tan sols ens queda donar les gràcies a les llibreries, ja que serveixen d’aparador i de punt de difusió dels llibres que des de les editorials creem. 


Que tingueu un molt bon Dia de les Llibreries!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada