dimecres, 8 d’octubre del 2014

Queralt Edicions i la Setmana Mundial de l´Espai


Les Nacions Unides van declarar (el 1999) una celebració anual de La Setmana Mundial de l’Espai, del 4 al 10 d’octubre. Durant aquesta setmana es commemora la contribució de la ciència i la tecnologia a la millora de la condició humana.


Les dates de la Setmana Mundial de l’Espai commemoren dos fets fonamentals en la història de l’Espai: el llançament de l’Sputnik I el 4 d’octubre del 1957, el primer satèŀlit terrestre fet per l’home, i El Tractat de l’Espai Exterior, que va entrar en vigor el 10 d’octubre del 1967.


Aquest any 2014, sota el lema «l’Espai ens guia», s’organitzen esdeveniments públics, publicitat i activitats escolars durant tota la setmana.


Queralt Edicions us recomana una sèrie de lectures per a treballar-les amb relació a l’Espai.

L’helicòpter de l’Hilari, un conte en el qual, a més, es reforça l’aprenentatge de la lletra h.




La lluna en quart minvant, un conte en el qual, a més, es reforça l’aprenentatge de la lletra u.



En Calixte i els extraterrestres, un conte en el qual, a més, es reforça l’aprenentatge de la lletra x.




Totes aquestes lectures formen part de la coŀlecció: L’Abecedari Fantàstic. Tres històries molt divertides i educatives alhora, que relaten el conte en dos tipus de grafia: la manuscrita o lletra lligada i la lletra de impremta.

Al final de cada conte es realitzen unes activitats de comprensió, molt adequades al contingut del conte llegit.





1 comentari:

  1. Ostres, no ho sabia! Justament ahir vàrem estar pintant de gris un coet-caixa de cartró. Potser que completem l'activitat amb algun d'aquests llibres, semblen molt divertits.

    ResponElimina