dimecres, 9 d’abril de 2014

Quin llibre regalaràs per Sant Jordi?

  http://www.omnium.cat/sites/default/files/programes/logos/omneubanner-2014.png

Òmnium Cultural i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana impulsen el projecte La Llança de Sant Jordi, un aparador web on pots conèixer les principals novetats editorials de l'any i escollir quins seran els llibres més regalats per Sant Jordi.

Aquest any, han seleccionat quatre dels nostres títols en la secció d'infantil i juvenil


De la col.lecció COLORS: Blau i Groc Pàgina web d'aquesta col.lecció : http://www.contesdecolors.com


De la col.lecció RATOLÍ BLANC:  Si us Plau!

http://issuu.com/queraltedicions/docs/ratoliblancsiusplau

 Pàgina web d'aquesta col.lecció :  http://www.ratoliblanc.com
 

De la col.lecció LECTURA COMPRENSIVA: El Memoriàpode


El memoriàpode és un animal tan semblant a un centpeus que potser tu també te n’has trobat algun sense saber-ho. És una llàstima, perquè t’hauria servit d’ajuda! En Santi en necessitava. No era un nen especialment entremaliat, no és que no li agradés l’escola o que gaudís desobeint. És que tenia molt mala memòria i per això tot li sortia malament. Sort que un memoriàpode se li va posar davant.


Fent clic sobre les cobertes, pots llegir les primeres pàgines i  i votar el que més us agradi en la secció Infantil i Juvenil del següent enllaç:Tens temps fins el 20 d'abril. A més, si deixes les teves dades, pots guanyar un lot de llibres.

Els resultats del sondeig es donaran a conèixer el 22 d’abril en la 4a edició de la Festa de la Llança, que se celebrarà a la Fàbrica Moritz de Barcelona, i es faran públics al web. Aquell mateix dia, s'anunciaran els guanyadors del sorteig de lots de llibres que es farà entre els qui participeu a les votacions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada