diumenge, 22 de desembre de 2019

Quin és el millor regal per a Nadal?


Segons els últims estudis, els nens i nenes reben per Nadal deu vegades més regals dels que necessiten. Ni vuit, ni deu, ni dotze: quatre. Quatre és la xifra perfecta. És la quantitat de regals que recomanen els experts donar als infants per Nadal.

Sabem que és una tasca molt difícil, ja que els petits reuneixen regals de tiets, avis, veïns, amics… La solució per a evitar aquest empatx de joguines és la que des de guíainfantil.com ens recomanen: la regla dels quatre regals.La regla dels quatre regals nadalencs és ben senzilla: consisteix a seleccionar només quatre coses basant-se sempre en aquests quatre principis:

- Alguna cosa que serveixi per a portar (roba, sabates, complements…).
- ALGUNA COSA PER A LLEGIR.
- Alguna cosa que realment desitgin.
- Alguna cosa que realment necessitin.No cal dir que es tracta d’apostar per la qualitat i no per la quantitat. Perquè: realment gaudeixen cada cop que reben una allau de joguines? Realment valoren cada regal? La resposta és clarament: NO.

Des de Queralt Edicions us volem ajudar amb els regals per als més petits de cada família aquest Nadal, amb els millors llibres i contes per a regalar, tant pel tió o pel Pare Noel com pels Reis Mags. Llibres iŀlustrats; contes d’humor i valors per a aprendre divertint-se; llibres d’aventures, misteri, històrics… Qualsevol gènere que se us pugui ocórrer el podeu trobar a la nostra pàgina web: www.queraltedicions.com. A més, les comandes que feu seran a la direcció que ens indiqueu en 24 hores, llestos i a temps per a regalar aquest Nadal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada