dimarts, 17 de novembre del 2015

Si us plau! i Gràcies! premiats com els millors llibres iŀlustrats educatius



 El passat dia 27 de juny es van atorgar, a San Francisco, els premis International Latino Book Awards. Aquests són els premis més prestigiosos en llengua espanyola que es concedeixen als EUA cada any i en diverses categories. Premiats anteriorment han estat escriptors com: Mario Vargas Llosa, Paulo Coelho, Gabriel García Márquez, Pablo Neruda i una llarga llista d’escriptors que, per no cansar-vos, no enumerem.

En aquest cas han premiat, com podreu observar més endavant: amb el primer premi a ¡Por favor! i amb el segon premi a ¡Gracias!, tots dos de la coŀlecció «Ratón Blanco» de Dylar Ediciones. En tots dos casos i a través de contes acompanyats d’unes fantàstiques iŀlustracions, els nens i nenes aprenen a demanar les coses si us plau, en el primer, y a donar les gràcies, en el segon.

Afortunadament, aquests llibres els podem gaudir en la nostra llengua, ja que Queralt Edicions els edita en català.

Clicant a cada imatge podreu veure una mostra de cadascun:


http://issuu.com/queraltedicions/docs/ratoliblancsiusplau

http://issuu.com/queraltedicions/docs/ratoliblancgracies



 

La coŀlecció s’ha ampliat recentment amb dos nous títols, Te’l deixo! i Ho sento!, dels quals també en podeu veure una mostra clicant a la imatge.



http://www.queraltedicions.com/uploads/libros/164/docs/mostra%20TEL%20DEIXO.5-11-1.pdf


http://www.queraltedicions.com/uploads/libros/163/docs/mostra%20HO%20SENTO.5-11-1.pdf

 

També podeu escoltar una contacontes dels llibres Si us plau! i Ho sento! que la setmana passada va aparèixer a la ràdio de Sant Cugat clicant açí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada