dilluns, 15 de setembre del 2014

El començament d’un nou curs.Arriba el mes de setembre i també un nou curs, molt anhelat i esperat per la majoria dels pares i no tant pels nostres fills, ja que significa la fi de les vacances i la tornada a la disciplina que implica l’escola.


A Queralt Edicions estem molt contents amb el començament del nou curs i estem segurs que els nens, malgrat tot, també ho estaran. És temps de retrobar-se amb els amics, explicar mil i una històries de l’estiu i el que és més important: SEGUIR APRENENT.


A més de donar-vos la benvinguda, volem aprofitar l’avinentesa per a recordar-vos que:

La nostra LECTURACOMPRENSIVA és, segurament, l’únic material que «ensenya a comprendre» i té uns resultats molt bons.

http://www.queraltedicions.com/Lectura-comprensiva.htmlELS QUADERNS DE MATEMÀTIQUES, la coŀleccion potencien sobre manera l’aprenentatge del «raonament lògic» i del «càlcul mental», i, a més, diverteixen l’alumnat.


http://www.queraltedicions.com/Matematiques-basiques.html

Creiem que és el moment oportú perquè conegueu i apliqueu aquests materials de cara al curs que comença.Ara, precisament, és quan tots els que estem implicats en l’ensenyament hem de fer el màxim esforç. Nosaltres aconseguim fer-lo creant els millors materials, que quan s’apliquen durant el curs escolar permeten assolir uns grans resultats en la formació de l’alumnat.

Aquesta és la millor resposta que podem donar a la crisi: millorar la formació dels nostres alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada