dilluns, 20 d’abril de 2020

Lectura comprensiva per al cicle mitjà i superior, per a treballar a casa


Després de l'èxit obtingut amb les lectures que vam posar per als primers lectors, us facilitem 2 lectures amb les seves activitats per als cicles mitjà i superior. Els recordem que només consisteixen en 1 capítol.El material complet podeu adquirir-lo des de la nostra web i sempre podeu aprofitar la promoció dels lots per cursos que per 19,90€ us enviem en 24H a casa, el títol que vulgueu de comprensió lectora, amb un quadern de matemàtiques + un extra sorpresa.

Teniu el detall en la web i en una entrada anterior del blog.

CICLÈ MITJÀ


En Poli sempre passauns dies de vacances amb la seva madrina, la tia àvia Lluïsa. Allà es troba amb en Mateu, el seu gran amic. El problema és que a la casa hi viu també la Roseta, una parenta manaire i molt anti-pàtica que gaudeix empipant els nens.En Poli descobreix que la Roseta està seguint un curs de «bruixa per correspondència» i vol llançar els maleficis contra ells!Llavors, als nens se’ls acut un pla.CICLÈ SUPERIOR


Un vell marinerque ha tingut cura de quatre néts orfes fins que han sigut grans, viu retirat en un enorme casalot ple de records.Abans de morir escriu un testament fantàstic i quatre enigmàtiques cartes que són lliurades als néts quan fa un any del seu traspàs. Tots es reuneixen aLa casa de lesquatre xemeneiesacompanyats dels seus fills. Junts hauran de resoldre el misteri del testament i les estranyes cartes..

Si us han agradat, cada llibre i quadern té 9 capítols i els podeu adquirir en l'apartat lectura comprensiva de la nostra web
El la pàgina principal de la nostra web trobareu lots per cursos on per al cicle inicial hi ha un quadern de primers lectors i podeu triar en l'apartat observacions el que voleu rebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada