dijous, 12 de març del 2015

Avantatges de llegir en veu alta


Llegir en veu alta té avantatges. Així ho afirma l’associació nord-americana Read Aloud, una organització sense ànim de lucre que insisteix que llegir 15 minuts cada dia als fills marcarà la diferència quan s’incorporin a l’escola.



De fet, afirmen que la lectura en veu alta és l’acte més important que els pares o els tutors poden fer per ajudar els fills a aprendre: desenvolupa valors morals i afectius, destreses lingüístiques, comprensió lectora, gust per la lectura i habilitat narrativa.



Només 15 minuts de lectura durant els primers 5 anys de la vida d’un infant suposen més de 450 hores d’immersió en un món de plaer i informació que serà definitiu per al seu desenvolupament.

A Queralt Edicions disposem de les lectures adequades perquè qualsevol adult pugui invertir aquests 15 minuts diaris recomanats a la lectura en veu alta als més petits.

A la nostra pàgina web podreu trobar tots els títols de què disposem; tanmateix, us posem alguns exemples dels contes més adequats per a llegir als més petits, fins als 5 anys.

Clicant a cada imatge podreu veure un exemple de cada conte.




























Tots aquests contes i molts més a: www.queraltedicions.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada