dijous, 5 de febrer del 2015

Més matemàtiques a l´educació primària







El curs que ve, el 2015-2016, els alumnes catalans tindran una hora més de matemàtiques a la setmana. D’aquesta manera, es passarà de tres hores que hi ha actualment a quatre, cosa que suposarà un increment total de 175 hores més durant tota l’educació primària (EP)






A primer, tercer i cinquè d’EP ja s’imparteixen quatre hores de matemàtiques, a causa de l’adaptació de la LOMQE, i l’any que ve s’estendrà a la resta de cursos: segon, quart i sisè.


S’ha impulsat aquest augment lectiu a l’EP després de detectar i analitzar algunes carències, per exemple en geometria, a les proves d’avaluació que es realitzen al final de cada etapa.







Des de Queralt Edicions ajudem amb els nostres materials a fer realitat aquest objectiu: aprendre matemàtiques fàcilment i de manera divertida i entretinguda. Per a fer-ho, comptem amb dues col·leccions de quaderns que desenvolupen el raonament lògic i potencien el càlcul mental.

Són monotemàtics, per tant, es poden aplicar a una necessitat concreta i específica de cada infant, i canvien d’activitat constantment, per la qual cosa no es fan pesats ni tediosos a l’hora de realitzar-los.

Us deixem amb l’enllaç a les nostres col·leccions, on a més podreu veure una mostra de cada exemplar i comprovar així totes les característiques que us hem esmentat.













Gaudim amb les matemàtiques!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada