dimecres, 4 de juny de 2014

Contes sobre Conceptes Bàsics


Després d'un llarg procés d'experimentació a les aules i, vist l'alt resultat obtingut en l'alumnat, ens hem decidit a publicar una colecció de CONTES SOBRE CONCEPTES BÀSICS.

La colecció de CONTES SOBRE CONCEPTES BÀSICS o oposats, com s'anomenen en altres països, són uns materials que ensenyen els coneixements específics necessaris que els nens i nenes han d'adquirir en l'educació infantil.

Ja que en moltes ocasions aquesta circumstància no es compleix, i atenent a la petició del nombrós professorat, l'editorial Queralt ha desenvolupat aquesta col·lecció de contes que, d'una forma personalitzada, provoca en els nens/es l'adquisició i el fiançament d'aquests conceptes bàsics, imprescindibles tots ells per al desenvolupament de les competències bàsiques que els alumnes han d'adquirir i desenvolupar al llarg dels seus anys com a estudiants.


El text imprès en aquests contes es realitza mitjançant dos tipografies: majúscula i manuscrita.

D'aquesta forma, el lector identifica ràpidament la tipografia amb la qual normalment aprenen les primeres paraules (majúscula), amb la qual a continuació utilitzarà en els primers anys de l'educació primària (manuscrita).


Aquesta col·lecció es compon de 12 contes fantàstics, amb una supèrbia i una molt didàctica il·lustració que facilita l'adquisició dels objectius que es pretenen i “enganxa” al nen a seguir llegint.

Al final de cada conte hi ha 3 pàgines amb activitats de comprensió.

Aquests contes estan dirigits a nens/es a partir de 3 anys, perquè els siguin llegits, si encara no saben llegir (d'aquesta forma, treballen la comprensió oral), i perquè els llegeixin ells mateixos quan ja sàpiguen llegir.

Es poden adquirir individualment o a través d'un estoig/maletí molt apte per a regal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada