dimecres, 8 de gener del 2014

Nova col.lecció infantil "Ratolí Blanc"


http://www.ratoliblanc.com/


La col·lecció RATOLÍ BLANC està pensada per a primers lectors, encara que la màgia de les seves històries i il·lustracions la fan recomanable per a "nens" de dos a noranta anys. 

Amb un text senzill i preciosos dibuixos, els nens es diverteixen mentre treballen les habilitats socials. A través de cada relat aprenen a ser amables, solidaris, que l'amistat és el millor regal, que mereix la pena conrear-la.


http://www.ratoliblanc.com/Poden visualitzar una mostra dels 2 primers llibres d'aquesta col·lecció fent 'clic' en la imatge corresponent.


 
GRÀCIES
És el primer dia de classe de Ratolí Blanc. Està preocupat per si no fa amics en el col·legi. De camí al col·le es troba amb Caragol que té un problema. Podrà Ratolí Blanc ajudar-li? Farà amics en el col·legi?

El relat fomenta l'empatia, com demanar ajuda quan necessitem alguna cosa, i l'important que és valorar i agrair un favor.
       
 
SI US PLAU
Ratolí Blanc s'ha aixecat amb gana. Enfront de la seva casa hi ha un arbre amb una bella taronja. Quan és a punt d'aconseguir-la, l'arbre s'enfada i creix... Es fa de nit sense haver provat mos. Una paraula màgica els reconcilia.

El llibre desenvoupa la importància de no envair l'espai d'uns altres i demanar les coses per favor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada