diumenge, 16 de desembre del 2012

Packs educatius per a les vacances de Nadal

Aprofitant aquestes vacances nadalenques, Queralt ha preparat uns packs de materials didàctics i educatius per a infantil i 1er cicle, destinats especialment a tots els pares perquè els puguin aplicar amb els seus fills/es, ja que són tremendament eficaços, bé per repassar i consolidar el que s'ha estudiat en el 1er trimestre, bé per a no oblidar els coneixements adquirits en el 1er trimestre. Tots els nens es divertiran al mateix temps que aprendran gairebé sense adonar-se.

Estan disponibles a la nostra pàgina web, amb un preu aprox. de 20€ i els enviaments els realitzarem en 24 hores, lliures de despeses d'enviament i en la adreça que ens indiquin.
                   
Tots els packs aborden les dues àrees instrumentals i les més importants en l'aprenentatge, com són la llengua i les matemàtiques.
 
Per a infantil , es tracta d'unes lectures a manera de contes, on a través d'una trama que “enganxa” als lectors, es potencien els valors en uns casos, es consoliden els conceptes bàsics i fonemes en altres ... tot a través d'un conte, que difícilment l'oblidaran en el futur.

                                              

Per a 1er cicle de primària,  substituïm els contes de menor nivell per un quadern de lectura comprensiva més un quadern de matemàtiques, que en ser monotemàtics, concreten la regla que es pretén practicar i consolidar.

                                               
Aquests materials aborden concretament aquells temes que es volen repassar o ampliar i, a més, és molt motivador per als nens, perquè l'ésser tant diferents cadascun d'ells, fa que ningú s'avorreixi, al mateix temps que potencien la motivació en utilitzar diversos elements.
 
Els recordem que cada 'pack' (es compon de 4 a 6 elements), es poden adquirir a través d'Internet  tenint l'avantatge que es poden personalitzar a la mida de les necessitats de cada nen, canviant els elements que nosaltres aconsellem, pels quals es vulgui, indicant-ho en el camp “observacions”.

A més, per la compra d'un pack de vacances, les DESPESES D'ENVIAMENT són GRATUÏTS i en 24 hores el rebran en l'adreça que ens indiquin.
 
Des de Queralt els desitgem un BON NADAL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada