dimarts, 6 de novembre del 2012

Naix Queralt Edicions

               

QUERALT EDICIONS és una editorial creada l'any 2011 a BARCELONA per un grup de professionals de l'educació que creien i creuen en la necessitat de publicar materials útils per a l'ensenyament en les dues àrees instrumentals bàsiques: la llengua i les matemàtiques.

Des del començament, QUERALT EDICIONS, abans de publicar qualsevol original que rep o encarrega a un equip d'autors, contrasta a través d'equips de pedagogs, psicòlegs i logopedes la qualitat dels materials tenint en compte al públic a qui es dirigeix. A més, posa a prova aquests originals, durant almenys dos cursos acadèmics, mitjançant el professorat en actiu i col·legis de divers nivell social distribuïts arreu de la geografia catalana. Gràcies a aquesta experimentació i l'adequació posterior dels continguts el professorat pot obtenir dels seus alumnes un rendiment molt més alt.

QUERALT EDICIONS edita materials per a l'Educació Primària que a primer cop d'ull poden semblar complementaris o secundaris. Res més lluny de la realitat. Aquests materials són bàsics en l'ensenyament de les dues àrees instrumentals per tres raons fonamentals:

- Ensenyen a comprendre practicant i desenvolupant les 8 microhabilitats bàsiques de la comprensió lectora a través de la col·lecció Lectura Comprensiva.
- Potencien el desenvolupament del càlcul mental i el raonament lògic mitjançant les activitats dels quaderns de matemàtiques.
- Fixen l'aprenentatge de les grafies, els conceptes bàsics, els valors ètics... en els primers anys de l'aprenentatge.


Podem concloure afirmant que LA QUALITAT PEDAGÒGICA és el nostre SEGELL D'IDENTITAT.

1 comentari:

  1. Enhorabona i benvinguts. Els materials tenen molt bona pinta

    ResponElimina