dimarts, 22 d’octubre del 2013

24 d'Octubre, dia de la Biblioteca


Després del temps transcorregut des del començament del curs, i aprofitant que el proper dia 24 se celebra el dia de la Biblioteca, és el moment de triar els títols de lectura pels més petits.

Us proposem, a qual millor i més divertida, unes propostes (
per ordre de dificultat) que estem segurs us van a agradar:


Col·lecció de 4 àlbums il·lustrats amb els colors com a protagonistes. (nivell infantil)

Una il·lustració acurada i elaborada serveix com a extraordinari teló de fons per a uns textos breus i seleccionats que recorren els colors a través de la mirada especial dels nens.
                                                                                 
colors 

CONTES SOBRE CONCEPTES BÀSICS 
En aquest cas descrivim una col·lecció formada per una sèrie d'un total de 12 contes escrits en doble tipografia: majúscula i manuscrita.(nivell infantil)


CONC



L'ABECEDARI FANTÀSTIC
Col·lecció de 30 contes de doble tipografia, això és: la manuscrita i la d'impremta. La il·lustració del tipus “patchwork” els fa tremendament atractius i reflecteix exactament el text de cada pàgina. (infantil-cicle inicial)


ABEC 
  
ELS CONTES DE L'ALEIX I EN RAMPÓ  
Col·lecció de 12 contes que utilitzen una tipografia manuscrita i una gran il·lustració, que reflecteix exactament el que està escrit, de manera que es poden utilitzar per a nens i nenes a partir dels 3 anys, fins a 7-8 anys. (cicle inicial)


ALEIX
  
Col·lecció de 12 contes amb els números com a protagonistes.(cicle inicial)

Una manera divertida d'entendre la formació de les desenes i la relació que tenen amb les unitats: les diferencies entre nombres parells i imparells, cardinals i ordinals.

La il·lustració afavoreix la comprensió del text. Al final de cada conte hi ha unes activitats breus i eficaces per a entendre i aprendre.
                         num
 


Totes aquestes col·leccions, són una bona oferta de lectura per a l'educació en infantil i el cicle inicial i els resultats, ja contrastats, que s'obtenen són molt elevats.

A part de divertir als nens, cada conte potencia una sèrie de valors fonamentals en l’educació de l’alumnat.

La il·lustració, de molta qualitat, reflecteix fins al més mínim detall el que es narra en el conte.

Aquests contes es dirigeixen a nens i nenes a partir de 3 anys, perquè els siguien llegits, si encara no saben (d’aquesta manera treballen la comprensió oral), i perquè els llegeixin ells mateixos quan sàpiguen fer-ho (fins als 7-8 anys).

 
Menys els colors, la resta dels contes es poden adquirir per separat o conjuntament, presentats dins d’un estoig ideal per a regalar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada