dijous, 4 de desembre del 2014

Contes per a aprendre els números

Queralt Edicions us presenta una nova col·lecció que, a través dels seus contes, acosta l’alumnat d’infantil i de 1r cicle de Primària al nostre sistema de numeració, fent-los més fàcil l’enteniment d’aspectes abstractes amb els quals han d’enfrontar-se. Aspectes com ara el canvi de valor segons la posició que ocupen els números, la formació d’una desena a partir de 10 unitats, l’existència de diversos tipus de números i el perquè de la seva necessitat (parells i imparells, cardinals i ordinals).

Tot això dins del context d’una història, que els va guiant pas a pas, fins al descobriment de forma amena d’allò que se’ls vol ensenyar.



També, aquesta col·lecció es presenta com un recurs essencial del docent per a l’explicació a la classe, ja que hi trobarà un magnífic aliat per a ajudar l’alumnat i garantir una bona assimilació dels continguts.





Estupendes il·lustracions donen suport contínuament als contes, que inclouen també activitats lúdiques, al final de cada exemplar.



Aquestes dues aportacions contribueixen a enriquir aquesta obra i la converteixen en un material imprescindible per al professorat.
Us deixem una mostra d’un dels contes d’aquesta col·lecció.




Podeu veure la resta de les mostres a l’apartat Lectures - Contes Infantils del nostre lloc web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada