dimarts, 11 de febrer del 2014

Lectura Comprensiva: metodologia que ensenya a comprendre

http://www.queraltedicions.com/Lectura-comprensiva.html

Després de l'èxit que ha tingut la col·lecció de lectura comprensiva per al cicle inicial 'Primers Lectors', i a causa de la gran demanda per part del professorat, hem publicat la lectura comprensiva per al cicle mitjà i cicle superior. De moment 2 títols per cicle, els quatre primers títols del nostre catàleg.
 
Com ja coneixen, en la col·lecció “Primers Lectors” (cicle inicial), la lectura i les activitats es troben en el mateix quadern. 

http://www.queraltedicions.com/uploads/libros/77/docs/LCCU-A.pdf



La lectura comprensiva per al cicle mitjà i cicle superior, consta de dos elements: un llibre de lectura i el corresponent quadern d'activitats.
                                      http://www.queraltedicions.com/uploads/libros/116/docs/literaturajuvenil1.pdf       http://www.queraltedicions.com/uploads/libros/116/docs/comprensiolectora1.pdf
(podeu veure una mostra fent 'clic' en la imatge corresponent)




Quan un alumne comprèn el que llegeix, l'adquisició dels coneixements es realitza d'una manera fàcil i natural, i els resultats són altament satisfactoris: per a l'alumne, per al professor, per al col·legi i per als pares.

Creiem que la nostra metodologia LECTURA COMPRENSIVA és l'únic material publicat que ENSENYA A COMPRENDRE amb uns resultats excel·lents:

- perquè es desenvolupa a partir de les vuit microhabilitats principals de la comprensió lectora.
- perquè en el quadern d'activitats es treballa el llibre de lectura capítol per capítol.
- perquè les activitats que ensenyen a temporalitzar accions, a extreure la idea principal del que s'ha llegit, a realitzar inferències, a poder opinar en un debat... es van repetint contínuament i l'alumnat aprèn a comprendre d'una manera senzilla i eficaç.
- perquè els lectors s'ho passen bé en comprendre el que llegeixen.



Poden veure totes les mostres d'altres títols o nivells i llegir la sinopsi de cadascun, en l'apartat lectura comprensiva de la nostra web


I consultar el nostre catàleg per veure els títols recomanats per a cada cicle.


http://www.queraltedicions.com/docs/cat%C3%A0leg.pdf


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada