dilluns, 2 de setembre del 2013

Benvinguts al nou curs

                         



Ja estem al Setembre i els nens es preparen per tornar al col·legi. Tornar a la rutina, nous horaris, retrobar-nos amb els amics, nous reptes...

Nosaltres estem molt contents de tornar a començar un nou curs i de continuar “vius” i augmentant l'activitat editorial mitjançant la creació de nous materials, com són els CONTES PER A APRENDRE ELS NÚMEROS i ELS COLORS, dues noves col·leccions que estem segurs que us entusiasmaran, tant pel seu contingut didàctic i pedagògic com per la seva acurada estètica.

A més de donar-vos la benvinguda, volem aprofitar l'avinentesa per a recordar-vos que:

LALECTURA COMPRENSIVA que us oferim, a més de ser, segurament, l'únic material que “ensenya a comprendre”, té uns resultats molt alts.

ELS QUADERNS DE MATEMÀTIQUES BÀSIQUES potencien en gran manera l'aprenentatge del “raonament lògic” i “el càlcul mental”.

Les col·leccions com L'ABECEDARI FANTÀSTIC, L'ALEIX I EN RAMPÓ i CONCEPTES BÀSICS potencien de manera lúdica i amena l'aprenentatge de les lletres, els valors i els oposats.

 
Creiem que és el moment oportú perquè conegueu i apliqueu aquests materials de cara al curs que comença. És precisament ara quan tots els que estem implicats en l'ensenyament hem de fer el màxim esforç. Nosaltres elaborant els millors materials i vosaltres aplicant-los i aconseguint la millor formació en l'alumnat. 

És sens dubte la millor resposta que podem donar a la crisi: augmentar la formació dels nostres alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada