dimecres, 21 de novembre del 2012

Nova editorial a Catalunya



Després d'una llarga experimentació amb diferents col·legis de Catalunya, d'uns nous materials didàctics, que una sèrie d'equips pedagògics elaboràrem en el seu moment i, vistos els alts resultats que amb ells s'han obtingut amb l'alumnat, tant d'educació infantil com d'educació primària, ens hem atrevit a publicar-los a través de l'editorial QUERALT EDICIONS, tant per a satisfer les demandes del professorat, com per a posar a les vostres mans, els instruments que a més de facilitar la vostra tasca docent, us permetran aconseguir els resultats pedagògics pels que tots lluitem.

Els materials als que hi fem referència són:



MATEMÀTIQUES BÀSIQUES


Quaderns monotemàtics que combinen els números i operacions amb problemes, i que a més d'ensenyar CÀLCUL MENTAL i RAONAMENT LÒGIC a través d'operacions amb diferents regles matemàtiques.




LECTURA COMPRENSIVA


Materials que ENSENYEN A COMPRENDRE, a través d'una sèrie de lectures i la realització de les seves corresponents activitats, on es potencien 6 micro-habilitats de la comprensió lectora.



CONTES INFANTIL/PRIMÀRIA


ELS CONTES DE L'ALEIX I EN RAMPÓ.- Contes que utilitzen una tipografia manuscrita. Es treballa la comprensió oral i escrita tant per a l' alumnat que no sap llegir, com per a aquells que ja saben.
L'ABECEDARI FANTÀSTIC.- Contes de doble tipografia: la manuscrita i la d'impremta. La il·lustració del tipus “patchwork” els fa tremendament atractius i reflecteix exactament el text de cada pàgina.
CONTES SOBRE CONCEPTES BÀSICS.- Contes escrits en doble tipografia: majúscula i manuscrita i una gran il·lustració, que reflecteix exactament el que està escrit, de manera que es poden utilitzar per a nens i nenes a partir dels 3 anys.




1 comentari:

  1. Sin lugar a dudas van a triunfar éstos materiales.
    Enhorabuena

    ResponElimina